Servera pajen med vridna salamiskivor. 1Ta upp degen och tryck ut den i en pajform, cirka 24 centimeter i diameter. Plasta pajformen och ställ i kylen, 30 minuter. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda pajskalet i 10–15 minuter. 1Fördela tomaterna i pajskalet tillsammans med mozzarellabollar, oliver, kapris och strimlad salami. Häll över fyllningen och grädda pajen i nedre delen i ugnen, cirka 30 minuter
Blev överlycklig när jag smakade den här pajen som jag gjorde på mors dag. Improviserade med pajdegen så det kunde har gått hur som helst men den blev perfekt
Varva spenat, getost, betor och äggstanning i pajskalet. Gör pajen med köpt utkavlad pajdeg. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, cirka 22 centimeter i diameter. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen cirka 15 minuter. Grädda i nedre delen av ugnen cirka 35 minuter eller tills pajen är genomgräddad, känn med provsticka
Pajdeg. Platta ut degen i en stor pajform. Lägg fyllningen i pajformen. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
Häll fyllningen i pajskalet och strö över persilja. Grädda pajskalet mitt i ugnen ca 25 minuter. Mixa ihop mjöl, smör och salt till en smulig massa, gärna i matberedare