Lördagens tårta består av dulce de leche fyllda apelsinbottnar. Tårtan är även täckt med dulce de leche och kokosflingor som blir en fin kombination för smaklökarna
I Argentina serveras ofta cheesecake till efterrätt. Varje hus (eller snarare varje husmor) har sitt egna recept vilket är trevlig för man får olika varianter i varje hem man besöker
Även om det blivit en del köpta tårtor och kakor också. Nu var det längesen jag uppdaterade bloggen. Men att skriva en skönlitterär bok tar ganska mycket av min kraft och lite lämnas över till att baka
Vit chokladmoussetårta med passionscurd. Minsann bjöds det på champagne redan innan lunchen var serverad och sedan njöt vi av god mat och dryck hela midsommarafton och inte mycket sämre var det på midsommardagen
Jag köpte Jan Hedhs "Tårtor" och hittade en massa inspiration i den. Vi hade gäster förra helgen och jag ville då prova att göra en ny tårta till efterrätt
Förbered kakan ca 7 timmar innan servering. Fungerar också bra att förbereda dagen innan. _________________________________________________________________________________
Tjingeling. För en tid sedan hade vi gäster på besök och denna tårta bjöds till efterrätt. Receptet har nog cirkulerat runt lite på nätet men jag bjuder er på min version
Denna moussetårtan bakade jag till min kollega på jobbet då hon fyllde år. Grattis igen Marie. Hon älskar passionsfrukt och tropiska frukter så det blev en mangomousse tårta med en topping av passionsfrukt