Stimla köttet och arbeta in gyroskryddan i köttet (ta inte allt). Lägg ett bröd på en bit folie Fördela kött, tomat, sallad, gurka, fefferoni, lök och sås på brödet
Sear chicken over medium heat in coconut oil. Remove & set aside once done. In the same pan, sauté onions, ginger, garlic and curry paste for about 5 minutes
Ingredienser Portioner. 6 1 kg grytbitar av nöt 2 msk smör (extra till stekning) 1 msk tomatpuré 2 msk vetemjöl 1/2 dl balsamvinäger 2 dl kalvbuljong (koncentrerad fond + vatten) 1/2 flaska rödvin (à 75 cl) 2 paket bacon (skivad à 140 g) 200 g champinjoner 2 vitlöksklyftor 1 burk syltlök (à 275 g) salt nymalen peppar Bouquet garni 1 bit morot ett par timjankvistar ett par persiljekvistar 2 lagerblad steksnöre 1 dl grovhackad persilja Till servering kokt potatis Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong