Våren är verkligen på intågande nu. Det märks på att det börjar komma ut lite vårligare kläder i butikern, lite mer värmande vindar men framför allt på att det kommit en hel del tranor hit nu och i deras släptåg även en hel del turister
Hösten börjar visa sig och äntligen är det åter ok att laga mustiga, härliga grytor. Nu finns det dessutom massor av svamp i markerna, eller butikerna, så varför inte göra en kombination
En av mina absoluta favoriter. Jag älskar revben - Ribs. Det ska vara riktigt kladdigt och gott. Fingrarna och munnen ska vara flottiga, då vet jag att jag har lyckats och att det har smakat fantastiskt bra
Vardagsmaten ska helst gå snabbt att lagas och sen ska den hinnas ätas innan alla träningar börjar. Kan väl erkänna att den ekvationen är omöjlig att få ihop alla dagar
Bryn köttet i fett, salta och lägg det i gryta. Häll på hälften av vattnet och lägg i pepparkornen. Koka under lock på svag värme ca 30 minuter eller tills köttet är mört
Jag älskar wienerpekan och brukar alltid baka dem när jag vill bjuda på lyxfika. Jag har alltid gjort dem små, du hittar recept på den mindre varianten HÄR
LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Hemgjord kebab som smakar som på pizzerian är inte svårt att göra. Jag använder fläskkarré. Istället för att ha en roterade "rulle" av kött så steker jag köttet nästan klart i en gryta i ugnen