Hej allihopa. Vilken härlig dag. Nu känner man att våren är på g. Solen värmer verkligen när den är framme och kommande dagar ska vi nästan få upp mot 10 plusgrader här
Ibland trillar vi över recept som vi genast känner att vi bara måste prova fortast möjligt och idag blir det just ett sådant som vi vidarebefordrar till er
Naturligt glutenfri och fantastiskt god är denna budapestrulle. Mandariner är min favoritfyllning men det går också bra att variera bakelsen med till exempel blåbär eller hallon i fyllningen
Allt du ser på tårtan och runt om är alltså ätbart, däremot så är det en dummie tårta av frigolit under sockerpastan eftersom man inte får lov att ha med riktiga tårtor på en utställning som varar i flera dagar men man ska göra den som om den vore en riktig tårta så allt runt om och avanpå är alltså ätbart
Budapesttårta. LillPrinsen fyllde ju 20 år i söndags och självklart så firade vi med massor av gofika. Budapesttårta var en av godsakerna och om du vill så får du gärna låna mitt recept på den, läs nedanför bilden