Chokladmousse med nötter Vänd försiktigt ner i moussen. Låt moussen stelna i kyl minst 1 tim. Vispa grädden hårt. Bryt mjölkchokladen i bitar och värm den i vattenbad eller i mikrovågsugn så att den precis blir mjuk Arla
Chokladmousse med apelsinsmak Vispa resten av grädden luftig, blir den för tjock grynar sig moussen. Hacka chokladen och lägg i en bunke Hemmets Journal
Chokladmousse Ställ moussen kallt ett par timmar. Bryt chokladen i småbitar och smält den över vattenbad eller i 100° varm ugn Hemmets Journal
Drömgod chokladmousse Tryck ner en chokladplatta i varje mousse och lägg en skinnfri apelsinklyfta bakom. Bryt chokladen i mindre bitar och lägg den i en skål som tål värme Hemmets Journal
Chokladmousse med apelsin och physalis Strö ett par flingor salt på chokladmoussen – det är raffinerat gott. Bryt chokladen i bitar och lägg i en skål Hemmets Journal
Chokladmousse Fördela moussen i portionsglas och låt stå kallt i 1 timme före servering. Smält chokladen över vattenbad och låt svalna något Hemmets Journal