Idag gjorde jag en vegetarisk gryta till lunch. Ingredienserna var en förpackning stora vita bönor, tre små gula lökar, en morot, citronsaft från en citron, en burk kokosmjölk, en vitlöksklyfta, 1/2 buljongtärning grönsak och diverse kryddor (salt, svartpeppar, cayennepeppar, garam masala, gul curry)
Vegan Blomkålslåda. En god sidorätt får man genom att rosta olika grönsaker med tomatsås i ugn. Vill man kan man även toppa grönsaksblandningen med ost
Jag använder vegansk maletkött, men om du äter kött kan du använda vanligt maletkött istället. I use vegan minced meat, but if you eat meat you can use regular minced meat instead
Vegan Linser Sloppy Joe. This is my first time and I chose to make a version with lentils. Add the lentils, tomatoes, tomato paste, mustard and balsamic vinegar to the pot
Vegansk Tofu Spenatsås. En smakrik sås med tofu, spenat och garam masala. Jag serverade svart ris till. Svart ris har en klibbig, krämig konsistens och en lite nötig smak