1. Skär marsipanen och nougaten i vardera 18 bitar (för 18 st bollar). 2. Rulla marsipan och nougat var för sig till bollar, börja med nougaten och ställ i kylen i 10 minuter
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
26 November 2018. Pepparkaksfudgekaka. Tänk att det på söndag redan är första advent. Jag tycker alltid att hösten går så otroligt fort, men denna hösten har verkligen gått i rekordfart
Hej på er,. Idag har jag jobbat min första dag sedan jag gick på lite ”jullov” strax före jul, skönt med långledigt men också väldigt skönt att vara tillbaka
Till buffé passar kallskuret kött utmärkt. På min italienska buffé hade jag två sorters kött. 12-14 bufféportioner. Den totala mängden av kallskuret bör ligga runt 150-175 gram/person 12-14 bufféportioner