Buffé

Buffé

  • 17 Recept
Mozartkulor med mandel och havssalt

Mozartkulor med mandel och havssalt

1. Skär marsipanen och nougaten i vardera 18 bitar (för 18 st bollar). 2. Rulla marsipan och nougat var för sig till bollar, börja med nougaten och ställ i kylen i 10 minuter
Krustader med kräftskagen

Krustader med kräftskagen

Lite smått o gott på småtimmarna blir man ju alltid sugen på, detta är lätt att röra ihop och passar som förrätt  då med lite större crustader
Tunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot

Tunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot

Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Broccoligratäng med fetaost

Broccoligratäng med fetaost

Gratänger är så himla gott och smidigt. Perfekt tillbehör men även gott att äta bara som det är. Här kommer en ostig variant
Pepparkaksfudgekaka

Pepparkaksfudgekaka

26 November 2018. Pepparkaksfudgekaka. Tänk att det på söndag redan är första advent. Jag tycker alltid att hösten går så otroligt fort, men denna hösten har verkligen gått i rekordfart
Tomatsås med paprika och räkor

Tomatsås med paprika och räkor

Fräs lök och vitlök i en kastrull med matfett. Tillsätt tomater, paprika och chilisås. Låt sjuda några minuter
Vitlöksbröd!

Vitlöksbröd!

Du behöver. 25 gram jäst. 4 dl vatten. 2 msk rapsolja. 1 tsk salt. 9 dl vetemjöl. Fyllning. 50 gram smör. 1 stor vitlöksklyfta
Läckra ploppmuffins!

Läckra ploppmuffins!

Hej på er,. Idag har jag jobbat min första dag sedan jag gick på lite ”jullov” strax före jul, skönt med långledigt men också väldigt skönt att vara tillbaka
Kyckling i sommarsås

Kyckling i sommarsås

Dela varje filé på längden. Bryn runt om i smör i stekpanna. Tillsätt grädde, fond, pressad vitlök och senap och koka i 10 minuter

Kallskuren balsamicomarinerad ytterfilé

Till buffé passar kallskuret kött utmärkt. På min italienska buffé hade jag två sorters kött. 12-14 bufféportioner. Den totala mängden av kallskuret bör ligga runt 150-175 gram/person 12-14 bufféportioner