Oreo Cake Pops med Vit Choklad Jag fick smaka min första cake pop hemma hos min vän Emmelie. Jag hade då aldrig hört talas om den lilla söta kakan på en pinne En doft av Nybakt
Hallon och chokladmoussetårta Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en form med avtagbara kanter med kokos. Vispa ägg och socker poröst Matklubben.nu
Tårtfyllning med blåbär Detta är en fyllning jag haft i tårtor väldigt god skall nu använda den igen i bröllopstårta. 1 dl blåbär använd frysta som du tinat = 60gr Cafè Bjerkli
Chokladmoussetårta med häst. Detta är en dröm av choklad en botten av browniekaraktär Toppad med mjölkchoklad mousse och vit chokladmousse Cafè Bjerkli
Bröllopstårta Botten 1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med mjölk Hemmets Journal
Tiramisutårta I sommar tillbringade vi en dryg vecka i Italien. Först ett par dagar i Rom och sedan hade vi hyrt ett helt magiskt hus på en vingård i Toscana brinkenbakar.ellematovin.se
Jordgubbscheesecake Det är så härligt med sommar. Även om vädret har varit ganska så uselt de flesta dagar och det många gånger känts som allt annat än sommar i luften är det för mig en avkoppling bara att veta att jag har 10 veckors härlig ledighet att njuta av A lovely cake
RECEPT: Födelsedagstårta Många har frågat hur jag gör mina tårtor och jag måste säga att jag har en favorit som jag gärna gör ♥ Linda Blom | Nybliven mamma -
Oreo Chocolate Cheesecake Flickorna fyllde 20 år (10 var) i helgen och det blev denna Oreo Cheesecake Cake till deras dag. Enklare tårta får man nog leta efter Annikas Bakery House
Glace au four med chokladbotten Botten. Bryt chokladen i bitar och smält den över hett vattenbad. Rör i smöret. Vispa ihop ägg, socker och vaniljsocker Hemmets Journal
Hallonmoussetårta med färska bär Sätt ugnen på 175º. Smält smöret. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och socker. Blanda ner i det smälta smöret Hemmets Journal
Chokladtårta med blåbärsmousse (från Marias kakburk) Botten. Smält chokladen över ett vattenbad. Vispa ihop socker och smör, rör ner ett ägg i taget och häll i chokladen Hemmets Journal