Bryn kycklingen runt om i olivolja så den får färg, men inte blir genomstekt. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
En krydda som jag mer än gärna använder året om är saffran, men tyvärr glömmer jag lätt bort den. Mina smaklökar älskar den i matlagning i alla fall och eftersom jag köpte hem flera påsar saffran denna julen så har jag med glädje några kvar till matlagningen framöver ♡
Nu blir det fisksoppa igen kära vänner. Det kan aldrig bli för mycket fisksoppa om ni frågar mig. Den här smakar alldeles ljuvligt och man får nästan känsla av hummersoppa - trots att det varken är hummer eller hummerfond i den