Efterrätter

Efterrätter

  • 7 Recept
Frasvåfflor

Frasvåfflor

3½ dl vetemjöl. 12 tsk bakpulver. 14 dl Arla® mjölk. 1100 g Arla® Svenskt Smör, smält. 1Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 3½ dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 4 dl Arla® mjölk 100 g Arla® Svenskt Smör, smältGör så här Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål
Chokladmousse med kola och nötter

Chokladmousse med kola och nötter

Chokladmousse2 gelatinblad 200 g mjölkchoklad 300 g vispgrädde (att koka upp) [3 dl] 1 vaniljstång 75 g äggula [5 st] 85 g strösocker [1 dl] 250 g vispgrädde (att vispa upp moussen med) [2,5 dl]