½ dl kycklingfond. Kycklinglever och champinjonsås med dragon 2 port. 300 g kycklinglever. Kycklinglever och champinjonsås med dragon 2 port. 300 g kycklinglever
Servera salladsbladen med dressing, kyckling, bacon, krutonger och cocktailtomater. Lägg i kycklingfiléerna och stek dem under lock 5 minuter på varje sida. Efterstek under lock 5 minuter, eller tills kycklingfiléerna har en innertemperatur på 70 grader, kontrollera med stektermometer. 2 st kycklingfiléer
Skär upp kyckling och potatis i mindre bitar. Kyckling och grönsaker i ugn (ca 4 portioner). 600 g kyckling. Kyckling och grönsaker i ugn (ca 4 portioner). 600 g kyckling
Stek upp kycklingfärsen med gul löken. Häll kycklingfärsen över pastan och tillsätt den rivna osten. 500g kycklingfärs. 1 kycklingbuljong. Lägg i kycklingbuljong, ketchup och cirka 3 dl vatten, krydda med salt och vitpeppar och låt koka upp. 500g kycklingfärs. 1 kycklingbuljong