Tänk va enkelt det är egentligen att göra eget gelégodis. Bakverk, småkakor & godis. Stjälp ur gelégodisarna eller om du gjort dom i en större form - skär gelén i bitar med en oljesmörjd kniv
“Svingoda. ” Som en provsmakare uttryckte sig. Jag har använt dadlar för rejäl sötma och en lite karamellig smak och en del saltade jordötter för att bryta av och skapa smaksensationen “salted caramel” som är populär i USA och på amerikanska raw-food bloggar
Har aldrig testat och göra snickerskaka då jag är nötallergiker men igårkväll slängde jag ihop denna för att testa något nytt, går bra att frysa in om man får främmande
Klockan 22 i lördags fick jag för mig att jag skulle testa att koka kola utan termometer. Jag och en kompis höll egentligen på att göra oss i ordning för utgång, men när andan faller på då är det inte mycket annat att göra
Vit chokladtryffel med vanilj och citron. . Gör så här. 1. Skrapa ut fröna ur vaniljstången. Koka upp dem tillsammans med citronskal, grädde och honung