Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna. Servera den varma nygrillade tonfisken med den kalla och fruktiga salsan
Lägg fisken i en ugnsfast smord form. Slå såsen runt fisken och ställ i mitten av ugnen. Ingredienser för 4 personer4 portionsbitar lax (eller annan fisk du gillar)LimesaftSaltCitronpepparSås½ purjolök2 dl matlagningsgrädde1 dl creme fraiche1½ dl fiskbuljong (1 tärning + 1½ dl vatten)½ msk limesaft1 dl mango (jag använde fryst färdighackad)½-1 tsk sambal oelek1 vitlöksklyftaSaltCitronpepparMaizenaGör så härSätt ugnen på 200 grader. 4 portionsbitar lax (eller annan fisk du gillar)
Tonfisksallad med smaksatt keso och avokado. Lägg en hög med sallad på en tallrik och fyll på med valfria grönsaker, tonfisk i vatten, avokado och många klickar med kesorörar
Blev riktigt sen från jobbet i kväll. Massor av strul med tekniken. Teknik ska bara fungera. Då är det skönt att slänga ihop en god och lätt sallad när man kommer hem