Dra skinnet på rabarberna och dela dem i 8 cm långa stavar. Vacka rabarberna tillsammans med sockret. Tillaga rabarberna i SousVide på 80°C i 8 minuter
Igår fick jag äntligen tid över att testa en idé som jag haft länge. dessert-sushi. Jag är en hard core sushi-älskare och jag vet att det inte är alla som gör det
Rosta kokosen i en torr, het stekpanna ca 1 minut. Låt svalna. Blanda med limeskalet. Mixa mango, matyoghurt, limejuice och florsocker till en slät glass med mixerstav eller i en liten matberedare
Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde och mjölk och slå det över äggulorna, blanda väl och tillbaka i kastrullen
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt