Recept på vegansk domoda hittar du HÄR. Domoda är en fantastisk traditionell rätt från Gambia. Mustig och smakrik jordnötssås som gärna ska få puttra en lång stund för absolut godast smak och konsistens
Och det bästa av allt den skötte sig själv i ugnen. Så ni som tror att ni kanske blir bjudna hem till oss kan strunta i att läsa receptet och vänta tills ni kommer på middag hos oss
Här kommer receptet på vår nyårsefterrätt =). Bakrecept,. Receptet på vaniljpanacottan från nyår. Nu är det 4 dagar kvar tills jag ska börja jobba igen, har en planeringsdag på jobbet på fredag så det blir skönt att bara jobba 1 dag nästa vecka som en mjukstart efter 16 dagars semester
Det blir (med lite tur) god mat, rött vin och sedan soffhäng med bästa mannen. Den passar perfekt när det börjar bli lite kyligare ute, så lägg receptet på minnet för ni kommer vilja dricka den mååånga gånger i vinter
Skiva rosésalladen tunt. Blanda crème fraiche med riven pepparrot och citronsaft. Tillsätt rosépeppar. Fördela renstek, sallad och pepparrotsfraiche på tunnbröden
Finfördela brödet i en matberedare. Smält matfettet och blanda samman det med brödsmulorna. Tryck ut det i en form, med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter