Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Fläskfilé i god sås. 6 port. 800 gram fläskfilé1 tsk salt1 tsk grovmalen svartpeppar1 hackad gul lök2 dl crème fraiche2 dl grädde2 msk chilisås1 msk Worcestershiresås1 msk soja1-2 pressade vitlöksklyftor1½ msk rosepepparhackad persilja Skär filen i skivor ca 2 cm, platta ut dem något
Hallå alla mina bloggläsare. Viktigt att dom inte kokar för länge, mina var inte helt mjuka. Tänkte dela med mig det godaste jag ätit på länge och som var väldigt uppskaddad här hemma
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Lite, men bara lite tomt har det tyvärr ekat här i det Mårtenssonska köket några dagar, men så kan det gå när förkylning blandas med sent kvällsarbete - vi hoppas ni har överseende