Krämig kantarellpaj
Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Pajdeg 150 gram Mat & Bak smör 3,5 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 2 msk vatten Fyllning 400 gram kantareller 0,5 st purjolök(ar) 1 klyfta(or) vitlök 2 msk Mat & Bak smör 0,25 tsk salt 1 krm svartpeppar Äggstanning 3 st ägg 3 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 100 gram Västerbottensost Topping 50 gram Västerbottensost , riven 0,5 kruka(or) färsk persilja Köp receptet
www.tasteline.com