Pajer

Pajer

Körsbärspaj

Körsbärspaj

Ingredienser Portioner. 8 Deg 3 dl vetemjöl (3 dl motsvarar 180 g) 1/2 dl strösocker 1 tsk bakpulver 150 g smör 1 ägg Fyllning ca 500 g körsbär (500 g mosvarar ca 8 dl) 3 dl gräddfil 1 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 2 ägg Lägg till i inköpslistan
Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Citron och limekaka

Citron och limekaka

3 dl vetemjöl. 13 msk strösocker. 1125 g Arla® Svenskt Smör. 11 äggula. 13 ägg. 12 dl strösocker. 12 dl Arla® vispgrädde
Rabarberpaj

Rabarberpaj

400 gram strimlad rabarber. 11 dl socker. 11 tsk vaniljsocker. 1Smuldeg. 2 dl vetemjöl. 11 dl grahamsmjöl eller havregryn