Kyckling /Fågel/gräsand/anka

Kyckling /Fågel/gräsand/anka

  • 34 Recept
Örtbakad kyckling med rotsaker

Örtbakad kyckling med rotsaker

1 kyckling (med skinn) 1 kruka rosmarin (hälften till kyckling och hälften till fond) 1 kruka dragon (hälften till kyckling och hälften till fond) 1 kruka persilja (hälften till kyckling och hälften till fond) 50 g smör, rumstempererat 3 msk dijonsenap 2 dl grädde 2 klyftor vitlök, skalade och rivna 500 g potatis, skrubbade och delade i halvor 16 lökar (små eller 4 stora) 4 palsternackor, delade i grova bitar 8 aprikoser (färska eller torkade) 150 g fetaost salt peppar
Andbröst med gräddsås

Andbröst med gräddsås

2 andbröst med ben (dubbla, hela, så det blir totalt 4 enkla bröst). 12 msk smör. 10,5 paket bacon. 12 skalade äpplen i klyftor
Gräsandsbröst

Gräsandsbröst

4 gräsandsbröst 12 potatisar 2 palsternackor 2 morötter 1 l trattkantareller, rensade 200 g smör 0,5 l viltfond 3 dl grädde 3 msk olivolja salt peppar
Gratinerad kyckling

Gratinerad kyckling

4 4 port ris 4 kycklingfiléer 1 msk olja 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl chilisås 1 msk oregano 2 krm salt 1 krm svartpeppar 1 1/2 dl riven ost 250 g broccoli Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Gratinerad kyckling med ris

Gratinerad kyckling med ris

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gratinerad kyckling 4 st kycklingfilé(er) 1 tsk olja 0 salt 0 svartpeppar 4 dl matlagningsgrädde 3 msk chilisås , eller ketchup 1 msk senap 0,5 kruka(or) basilika Ris 4 port ris Köp receptet