2Våfflor 20 mars, 2014 Av Louise. Våfflor med tre olika toppingar. Vit chokladmousse och jordgubbar, chokladkräm och hallon och passionsfruktsyoghurt och mango
Då var det dags för firandet av ännu en av årets alla mat-dagar, våffeldagen. Eftersom jag åt våfflor i helgen (jag hade ingen aning då om att det var våffeldagen idag) så fick jag min ranson och jag kände mig inte så stressad över att det inte blev några våfflor idag
Våffla med vaniljglass och färska bär. 5 av 5 ♥♥♥♥♥. Du behöver4 portioner125 g smör2 dl mjölk4 dl vetemjöl2 ägg1 tsk bakpulver2 dl kallt vattenVaniljglassKolasåsFärska bär1 dubbeldaimGör såhärSmält smöret och låt det svalna
Undrar hur många våfflor som gräddas idag, våfflans dag till ära. Jag tror att antingen så älskar man våfflor eller så hatar man våfflor, jag älskar dom
1. Smält smöret och låt det svalna lite. Blanda vetemjöl, bakpulver, socker och salt i en. skål. Vispa ner hälften av mjölken och vispa till en jämn smet
Snart är det dags för våffeldagen igen så jag provade att göra ett nytt våffelrecept i helgen. Dessa våfflor är mjölk- och glutenfria samtidigt som de dessutom är fria från mandel, vilket gör att de passar utmärkt även för allergiker
För tre år sedan åt vi extremt frasiga våfflor. Förra året blev de inte frasiga alls och inte särskilt goda heller och jag la inte ens upp det receptet på bloggen