En härlig fredag som har spenderats i köket med roliga saker och självklart har det njutits av ljuvlig citronpaj som blev om möjligt ännu godare dagen efter
Det är mycket som händer de första veckorna i juni. Här kommer lite smått och gott som kan hjälpa till när det är kalas eller det ska dukas upp en buffé
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Jag gjorde en variant med getost och inlagd grillad paprika och en variant med brieost och mango chutney och båda blev så väldigt goda
Sätt ugnen på 225°C. Vänd potatisarna i olivolja i en ugnssäker form eller på plåt. Salta och peppra. Stek mjuka och gyllenbruna i ugnen, ca 25 minuter
Hoppas att ni mår bra idag, det gör jag. Idag tänkte jag tipsa er om potatissalladen jag gjorde igår. Jag gör den ofta på somrarna och använder i stort sett samma ingredienser, men har lite svårt att veta hur mycket jag tar av allt
Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1