Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Lägg mjöl och pistaschmandel i skålen till matberedaren med kniven monterad. Mixa sönder nötterna. Tillsätt smöret i bitar och kör tills det blir smulor
Värm ugnen till 200 grader, grill. Skär tomaterna i bitar. Skala och hacka lök och vitlök grovt. Skär sellerin och chilin i tjocka skivor och kärna ur oliverna om dem har kärnor
Palak paneer, har du hört talas om det tidigare. Tack vare vår (fd-bloggar)vän Amy, som fick oss att börja laga (och Anki att äntligen äta) indisk mat för några år sedan, så hade vi lite koll på vad både palak och paneer är
Asså hur gott är inte Bakpotatis. Det skriker 80 tal men så får det vara. Är det något jag kan bli extremt sugen på så är det just bakpotatis och speciellt med en god röra till
Jag Ä L S K A R saffran i lussebullar och andra bakverk. Men jag har alltid haft svårt för saffran i matlagning,Bortsett från den här soppan som är galet god♥