En av mina favoritluncher är wraps. De är så smidiga att göra, man kan variera fyllningen och man kan ha dem med sig överallt (så länge man inte har en fyllning som är jätteblöt, då blir det äckligt
Gör så här. Skär grönsakerna i skivor på längden, stek hårt i olja. Finhacka ingredienserna till dressingen, smaka av med salt, fond, svartpeppar och eventuellt lime och socker
Lägg dadlarna i rumstempererat vatten ca 30 minuter. Mixa mandlarna till ett smul. Tillsätt dadlarna och resten av ingredienserna och mixa till en massa
Förutom alla tårtbloggar som jag läser följer jag också med en hel del bloggar som handlar om träning och hälsosammare föda än tårtor och på en av dem hittade jag det här receptet som verkade för bra för att vara sant och därför måste prövas
Nilla's Kitchen. “Svingoda. ” Som en provsmakare uttryckte sig. Jag har använt dadlar för rejäl sötma och en lite karamellig smak och en del saltade jordötter för att bryta av och skapa smaksensationen “salted caramel” som är populär i USA och på amerikanska raw-food bloggar
Körde rygg och triceps igår och jäklar var passet tog. Jag och David körde superset (vi gjorde två övningar för olika muskelgrupper som görs direkt efter varandra utan vila) genom hela passet och efter att inte ha tränat på mer än 2 veckor var flåset inte det bästa