Sätt ugnen på 200 gr. Dela vitor och gulor. Vispa vitorna styva med saltet. Rör ihop gulorna med fiberhusk, philadelphia och bakpulver och vänd sedan ner vitorna försiktigt i äggsmeten så det blandar sig
Jag har ju testat baka lchf "bröd" tidigare, det receptet hittar Ni här. Nu har jag testat en annan variant kallad Oopsies, ett brödsubstitut som inte består av annat än ägg och ost
Dessa bröd gör jag som lite platta tekakor och jag tycker de är goda när man gör räkmackor bla. 6 st. 1,5 dl mandelmjöl 1,5 dl pofiber 1,5 msk fiberhusk 2 tsk bakpulver 1 tsk salt 2 ägg 2 dl creme fraiche 3 msk vatten 3 msk smält smör vita vallmofrön + uppvispat ägg eller äggvita
Det var jättegott och mer lchf än såhär kan det nog inte bli. Idag jobbade jag ett kort arbetspass. Efter jobbet åkte jag och mötte upp Camilla och barnen på bibblan där dem vart och lånat lite nya barnböcker