Ingredienser Portioner. 4 8 färdiggräddade pannkakor ca 100 g skinkost (mjukost) 1 dl crème fraiche 1 1/2 dl riven ost Till servering salladsmix på påse Lägg till i inköpslistan
Så är det inte choklad i en efterrätt så räknas det knappt i min bok. Minns ni chokladpudding i påse med vispadgrädde och strössel i hela regnbågens färger
Vispa ägg och socker vitt och poröst. Tillsätt vetemjöl bakpulver. margarinet som är smält och mjölken. Dela smeten i två skålar en med 1/3 smet i den vispar du i kakao och den andra vispas vaniljsocker i
Täck med bakduk i 15 min. Häll i chilisås, krossade tomater och soja och låt puttra under lock i ca 15 min. Låt sen puttra i 15 min till tills all vätska är borta. Penska pirogerna med uppvispat ägg och grädda dom i mitten av ugnen i ca 12 minuter
Låt stå i kyl minst en timme. Källa. PacuPortioner. 4 små glasIngredienser. 70-80 g Mörk choklad Sötning efter smak1 st ägg gula3 dl grädde3 msk starkt kaffeHallon1-2 dl gräddeca 1 dl hallonsötning efter smakGör så här
När vi satt och kollade genom våra bilder på vårt minneskort till kameran så upptäckte vi en god efterrätt som vi ju helt glömt bort att tipsa er alla om