Då bilen inte blev en allt för dyr historia firade vi lite här hemma igår. Och vad passar inte bättre än en supergod rabarberkaka vid ett sånt tillfälle
Jag hittade ett recept i Monica Eisenmans bok "Två Systrars Söta" och de här receptet kallar hon för Mormor Gretas kardemummaskorpor och att de blev en favorit hos deras kunder på deras cafè och ja kan förstå varför
Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept. Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt
De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit
Brownie´s och kladdkakor är jag svag för, jag älskar när det är kladdigt i mitten och jag blir helt lyrisk när jag känner hur chokladen smeker gomseglet och hela kroppen fylls med glädje
I veckan bakade jag min första cheesecake i ugn. Jag har förut provat fryst cheesecake och cheesecake med gelatiblad, men den här gjorde jag istället på fler ägg och den är min favorit hittills