Min kollega hade med sig ett supergott hemmalagat GI-knäckebröd i förra veckan. Jag kör själv efter viktväktarnas principer men det hindrar en ju inte att testa något nytt
Hemlagat knäckebröd är ju så himla gott. Tyvärr är det inte lika kul att kavla. och hemlagat knäcke måste kavlas och kavlas och kavlas och kavlas lite till
Det ljuvligaste knäckebröd jag smakat fick vi i present av fina Ida & Daniel när de var på besök. När jag fick klart för mig att detta underbara ting var hembakat och gjort med så mycket kärlek av min fina vän så fanns det bara en sak att göra
Jag har tidigare lagt ut recept på fröknäcke bakat med kokosolja, men efter att ha bakat detta under några års tid så tyckte jag att det var dags att testa nytt recept
Nu har det blivit några plåtar surdegsknäcke igen. 4 plåtarDag 1, kväll. Ingredienser. 1 dl rågsurdegsgrund2 dl vatten4 dl rågmjöl3 dl vetemjöl special1 tsk salt(Valfria kryddor inför morgondagens smaksättning)Att göra
Du kan hitta många snarlika varianter på det här knäckebrödet på Internet. Det kallas ofta för GI-knäckebröd, kanske för att det inte innehåller vanligt mjöl
Här kommer receptet på hotell Stenugnens hälsoknäcke som är en favorit här hemma just nu. Både jag & M tog med knäckebrödet till jobbet och det var väldigt omtyckt