bakat

bakat

Basrecept glass

Basrecept glass

4 äggulor. 11/2-1 dl Dansukker Strösocker. 12 dl mjölk. 11 1/2 dl vispgrädde. 11 dl Dansukker Glykossirap. 11 tsk Dansukker Vaniljsocker eller
Dubbel chokladcrème med jordnötskrokant och bär

Dubbel chokladcrème med jordnötskrokant och bär

Ingredienser Portioner. 4 Mörk chokladcrème 100 g mörk blockchoklad (55% kakaohalt) 2 dl vispgrädde Vit chokladcrème 75 g vit blockchoklad 1 1/2 dl vispgrädde Krokant 25 g smör 3/4 dl strösocker 1 1/2 dl saltade jordnötter (1 1/2 dl motsvarar 100 g ) Till servering 2 dl blandade bär Lägg till i inköpslistan
Världens godaste kycklingsallad

Världens godaste kycklingsallad

Salladen. 1. Gör kyckling (se separat recept) och krutonger (nedan), eller köp färdigt. Det här kan du förbereda dagen/dagarna innan
Passionsfruktspannacotta med kokoshjärtan

Passionsfruktspannacotta med kokoshjärtan

Kokoshjärtan. Rör smör och socker poröst. Blanda ner kokos och mjöl. Kavla ut till 3-4 mm tjocklek och stansa ut små hjärtan eller stjärnor
Tillbaka med nya recept!

Tillbaka med nya recept!

Känns som att det var en evighet sedan jag skrev här i bloggen sist, men nu känner jag att jag äntligen har tid att börja skriva och bjuda på nya spännande recept
Punschfromage

Punschfromage

3 dl vispgrädde. 2 msk punsch. 1 st ägg. 11 dl blåbär. 1 digestivekex1. Vispa grädden tjock i en bunke. Vänd sedan ned punschen och blanda försiktigt
Knapriga knäckiga kanelbullar

Knapriga knäckiga kanelbullar

Stöt kardemumman i en mortel. Smula jästen i en skål och rör ut den i kall mjölk. Tillsätt grädde, socker, salt, smöret i bitar och ägg