Efterrätter

Efterrätter

  • 7 Recept
Pannakotta

Pannakotta

Blötlägg gelatinbladen i kallvatten. dom ska ligga i 5 min. Häll grädden och sockret i en kastrull och värm försiktigt tills första bubblan kommer
Chokladmousse med hallongelé

Chokladmousse med hallongelé

Fördela hallonen i glasen. (Spara några till garnering. ). Häll saft, vatten och gelésocker i en kastrull. Låt det koka upp under omrörning, ca 1/2 minut
Mozartkulor

Mozartkulor

Dela nougaten i 30 bitar och rulla till kulor. Ställ nougaten i kylen för att stelna. Dela mandelmassan i 30 bitar och platta ut varje bit
Himmelsk chokladkaka

Himmelsk chokladkaka

Rör smör, socker och sirap pösigt med elvisp. Dela äggen och rör ner äggulorna i smeten. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt
Små plommonpajer med maräng

Små plommonpajer med maräng

Smält smöret och rör i mjöl, socker och havregryn. Tryck ut i aluminiumformar. Grädda i 175°, 15 minuter