80 g morot 60 g stjälkselleri 80 g rödlök 150 g purjulök 200 g borlottibönor 250 g pumpa 300 g fast potatis 300 g blomkål 350 g tomat 150 g zucchini 200 g ärtor 2 kvist färsk rosmarin 2 blad lagerblad 50 g olivolja vatten salt peppar olivolja krasse
Skär halloumiosten i tärningar och stek i en panna med lite olja medan soppan kokar. Häll upp soppan i djupa tallrikar, toppa med lite olja, strö över de krispiga halloumitärningarna och garnera med koriander
Ingredienser Portioner. 4 500 g jordärtskockor 3 potatisar 2 vitlöksklyftor 1 msk smör 1 1/2 dl vitt vin 1/2 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 3 dl vispgrädde salt svartpeppar 10 timjankvistar till garnering, eller välj färsk krydda efter säsong och smak Parmachips 4 skivor parmaskinka Lägg till i inköpslistan