Monicas

Monicas

Skinksås med champinjoner

Skinksås med champinjoner

Fräs paprika och champinjoner i matfett i en gryta. Tillsätt skinkan och fräs en stund till. Rör ner kalvfond, minifraiche och ljus redning
Mozzarellabiff

Mozzarellabiff

1. Grilla eller bryn köttet, salta och peppra. Lägg på ett ugnsfast fat. Sätt ugnen på grill 200 grader. 2. Skiva och varva mozzarella och tomat ovanpå köttet, peta in basilikablad mellan
Vitlöksdip

Vitlöksdip

1. Blanda crème fraiche och vitlök, smaka av med salt och peppar
Färskostkräm med grillad paprika

Färskostkräm med grillad paprika

1. Vispa färskost och créme fraiche till fast konsistens med elvisp. 2. Rör ner resterande ingredienser, smaka av med salt och peppar
Plockpinnar med ost, vattenmelon och parmaskinka

Plockpinnar med ost, vattenmelon och parmaskinka

Jag hittade en spännande ost på Willys som jag gjorde små plockpinnar av. Till det serverade vi ett gott bubbel och satt i vår inglasade altan (kuvösen) och myste, syrran och jag
Förrätt med rom&räkor

Förrätt med rom&räkor

(4 pers)Lyxräkor. 1 burk cremefraiche. 1 knippe hackad färsk dill. 1 burk röd rom. 2 hackade salladslökar. 1 citron
Laxröra

Laxröra

Laxröra. Ingredienser. 2 dl hackad rökt lax. salt och svartpeppar. 1 1/2 dl naturell färskost. 2 dl crème fraiche
Tonfiskröra

Tonfiskröra

Finhacka rödlöken och grovhacka­ äggen. Tvätta citronen och finri­v ­skalet. Låt tonfisken rinna av väl och mosa den med en gaffel