Stek i ugnen i cirka 20-35 minuter, använd en termometer för bästa resultat. Klicka ut dressingen och ta ut köttet, låt det vila ca 10-15 min innan du skär i det
sparrisbroccoli, eller vanligt broccoli (putsad och i mindre bitar). Lägg i kokande vatten 5-6 min, ta upp med hålslev och låt rinna av i durkslag. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs svamphacket 4-5 min tills de får färg. Tillsätt brödsmulor och cayenne och fräs 3-4 min till under sporadisk omrörning. Grädda mitt i ugnen 20-25 min, tills såsen bubblar och färgen är fin. Putsa köttet, krydda och bryn det i smör och stek klart bredvid gratängen till 68° innertemp, ca 15 min. stora purjolökar, eller 3 mindre
Kör i maskin på låg hastighet 5-10 min. Låt vila 20-30 minuter i bunke under duk. Kör på medelhastighet i ca 10 min. 20-30 min. Grädda mitt i ugnen på 200 °C i ca 6-8 minuter tills bullen har fått en gyllenbrun färg
Arbeta samman mjölblandningen med degvätskan till en smidig deg, ca 5 min i hushållsassistent eller ca 10 min för hand. Låt dem jäsa under bakduk i ytterligare 30 min. Grädda dem mitt i ugnen i 5–7 min
Skär laxen i portionsbitar och lägg i en ångkorg (jag använder en i bambu gjord för dumplings men det går bra med ångkorg eller vad som) och ställ ovanför potatiskastrullen när potatisen kokat i 5 min. Laxen är klar på ca 7 min vilket borde vara samtidigt som potatisen blir klar
Ställ in skinkan mitt i ugnen och griljera tills den fått färg, ca 15 minuter. Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering
Grädda mitt i ugnen, 175 grader i 10 minuter. Goda hallongrottor som gillas av stora som små De går utmärkt att frysa och sedan ta fram vartefter man blir sugen