Hittade ett kakrecept i min hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen. Kommer inte ihåg var receptet kommer ifrån eller varför den heter just dansk drömkaka men det som jag antagligen föll för i receptet och som fick mig att lägga det i sparahögen var nog farinsockret i toppingen som ger kokosen lite extra god och knäckig smak
I söndags var vi på min lillasyster Ellens konfirmation. Hon var så fin och duktig i kyrkan. ) Hemma hos mamma bjöds vi sedan på sommarbuffé med dubbelmarinerad fläskfilé, färskpotatissallad, västerbottenpaj med sparris, fetaost- och spenatpaj, sallad,
Den andra tårtan vi bakade till påsken var alltså en kolatårta. Barnsligt gott =D Tårtbotten 4 st äggvitor 2 dl strösocker 175 g mald sötmandel Kolakräm 2 dl vispgrädde 1 dl strösocker 0,5 dl ljus sirap 1 tsk vaniljsocker Garnering 2,5 dl vispgrädde 50 g choklad, ljus eller mörk Sätt ugnen på 175°