Sätt ugnen på 175°. Mixa kakorna till ett smul och blanda med smöret. Tryck ut kexmassan i botten på en form med löstagbara kanter, 24–26 cm i diameter
1 Vaniljpannacotta. Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten i 5 minuter. Snitta vaniljstången, skrapa ur fröna och lägg frön och stång (eller pulver) i en liten kastrull
Varva jordgubbsmousse och kex i fyra dessertglas. Mixa eller mosa jordgubbarna med florsockret. Vispa grädden och blanda med philadelphiaosten och jordgubbarna
Hej,. Någon mer än jag som jobbar idag. Sista rycket innan nyårsfirandet tar vid. Ikväll blir det fredagsmys med bad på Gustavsvik, middag och bubbel och imorgon blir det middag hemma hos M & K
Hur som helst, på nyårsafton hjälpte jag mamma med desserten de skulle ha senare på kvällen. (Men om jag får säga det själv så blev desserten jag gjorde till vår knytmiddag snäppet godare
Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar den här desserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fort som en avlöning, ja det är sant
Polkagrismilkeshake. Visst smakar den här milkshaken lite jul men funkar även en varm sommardag. Kombinationen mellan den vita chokladen, polkagrisen och vaniljglassen är svårslagen