Dessa tider med mycket förkylningar och luftvägsinfektioner så kan jag tipsa om min ‘häxbrygg’ som jag tycker lindrar både ont i halsen och jobbiga luftvägar
1. lägg i jästen med lite salt och socker och rör tills det smällt. 2. häll i kall mjölk och porter över jästen, sedan kryddor, sirap, salt, müsli och mjöl
Foto. Eva Hildén. Jag vill påminna och tipsa om de här fantastiska småbröden. Under lång tid var det det här glutenfria, low-carb-brödet det enda bröd jag åt när jag undvek alla sädesslag (även naturligt glutenfria)
Ställ ugnen på 175 grader, och ta fram en plåt / form och klä den i bakpapper eller smörj och bröa. Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingredienserna till kakan, och vänd ner i smeten
Hur man än vrider och vänder på det så är bröd jäkligt gott. Idag blev jag grymt sugen på att baka, vilket var evigheter sedan (ungefär som inläggen här på sidan
God morgon gänget. Vilken värme vi fick. Älskar att det äntligen är sommar på riktigt. Tänkte dela med mig av ett riktigt enkelt och supergott recept på glass