Brine och resting butter lärde vi oss att använda sedan vi började inspireras av Adam Perry Lang och hans grillkokbok Serious Barbecue, som bloggvännen Anna/Längst in i Skafferiet tipsade mig om förra våren, och vilken jag därefter köpte till min man i födelsedagspresent
In i ugnen på 200 grader och kör i 20-25 minuter. 20-25 minuter Se. Spenaten som jag sådde i vintras har gett otroligt fin skörd och nu är den på väg att gå i blom så nu äter jag spenat så gott som varje dag här hemma
Lägg 4 bollar stekpannan (eller 2 st om du har en mindre stekpanna). Stek ca 2 min, krydda ovansidan med salt och peppar, vänd sedan. Pressa lite till och krydda med salt och peppar, stek i ca 2 min
Receptet hittade jag i kokboken "Festmat utan stress" av Lena Söderström. 20 minuter. Häll över i påse och låt ligga minst 3 timmar i kyl, gärna längre
Häll gräddblandningen i formen och gratinera i ugn i 12-15 minuter. Barnen gaddade ihop sig idag och önskade sig en av sina favoriträtter – brinnande kärlek
Denna går alltid hem hos mina barn och det är ett bra sätt att snabbt få i dem bra energi. Frysta bär ger en riktigt god kall smoothie som påminner lite om glass eller sorbet