Dillkött är en riktig klassiker som smakar fantastiskt gott. En av mina favoriträtter. Jag lagade en snabbvariant av dillkött gjord med kycklingfilé istället
Hej på er,. Visst är det väl härligt med vår, tänk att det snart är sommar. Här hemma har syrenér slagit ut och det kommer snart, snart att slå ut massor av vita blommor på våra stora fläderbuskar, härligt
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Visste du att det var köttbullens dag idag. Tänkte jag skulle bjuda dig på mitt bästa recept på köttbullar, det är vansinnigt goda och omtyckta av hela familjen
Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Som ni vet gillar jag att göra bärkompotter till efterrätt eller gofika på helgen. Jag brukar oftast ha antingen vispad grädde eller tex crème fraiche till
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och strösocker. Smält smöret i en kastrull, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
1. Sätt ungen på 175-200 grader. 2. Blanda ihop smör, vetemjöl och socker till en smulig massa. Tryck sedan ut degen i en rundad form, min var ca 25cm i diameter, så botten och kanter blir täckta
Måste bara börja med att säga att det snöar här idag. Det är så otroligt vackert ute just nu, träden är alldeles snöklädda och solen lyser lite lätt på de med ett rosaaktigt sken nu när den håller på att gå ner
Ugnspannkaka eller fläskpannkaka är enkelt att göra och en klassiker tillsammans med krösamos. Har man bara ägg, mjölk, mjöl och krösamos hemma, en bonus är om man har rimmat fläsk också