denna vitlöks-och parmesankyckling. Kycklingvingar är populär mat, men jag tycker de är lite trista. Vänd kycklingen i kryddblandningen och strö mjölet över dem
En sval kyckling"sallad" china-style som inte som en vanlig sallad innehåller en massa grönsaker, utan enkelt serveras med risnudlar som drar åt sej alla goda smaker från vinegretten den serveras i, än en gång galet gott
Kycklingfärsbullar. Servera kycklingfärsbullarna i den goda såsen med wok, jordnötter, färsk koriander och färska grönsaker (samt basmatiris för de som vill)
Fräs kycklingen i smör så att den får en vacker färg. 4 stora kycklingfileersmör4 dl creme fraiche1 1/2 dl ajvar ( mild )1 tsk flytande honung1 vitlöksklyftasalt och peppar. Gratinera ytterligare i 15- 20 minuter- tills osten fått vacker färg och kycklingen är helt färdig. 4 stora kycklingfileersmör