B. a. n. i. u. g. 1. 7. f. e. b. r. 2. 0. 5. ,. I. t. p. å. o. d. h. l. T. y. s. k. H. ä. O. c. A. v. m. 3. ö. J. -. K. j. E. /. z. L. (. ). S. M. R. I n
Värm ugnen till 175 grader. Vispa ägg och socker vitt och luftigt i en ren bunke. Blanda mjöl och bakpulver i en annan bunke, sikta ner det i äggblandningen vänd in det försiktigt så inte luften försvinner ur äggblandningen
Varva jordgubbsmousse och kex i fyra dessertglas. Mixa eller mosa jordgubbarna med florsockret. Vispa grädden och blanda med philadelphiaosten/mascarpone och jordgubbarna
Botten. Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. "Bröa" den smorda formen med potatismjöl eller kokosflingor (eller ströbröd men då blir inte tårtan glutenfri)