Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Funkar med i princip vilket kött som helst. I helgen hämtade jag ut en ny mobil då mitt abonnemang snart skulle förnyas och ja, jag håller mig kvar i iPhone-svängen än trots ett litet avbrott ett tag då jag testade nya Lumia från Windows men återgick till iPhone efter det iaf
Bryn köttet völ runtom i smör i en stekgryta av gjutjärn. Pudra över lite mjöl, rör om väl och tillsätt vatten så att det täcker köttet och grönsakerna
Fräs ihop köttfärs och lök i lite smör. Fördela köttfärsröra och crème fraiche i cannellonirören. 2 msk smör 2 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och malen vitpepparKöttfärsröra
Detta receptet kommer från Annika Sjöös bok "Paleo 30 dagar". Vi gjorde några små ändringar, och la till grönkålschips som tillbehör - något som enligt mig höjde rätten flera snäpp
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat