Nu är grillsäsongen igång. Vad är bättre att smygstarta grillandet med än en riktigt saftig burgare. Se till att ha rikligt med tillbehör så att alla kan göra sin egen favorit
Grillat kött bjöds det på till middag och till det gjorde jag lite färskpotatis i ugnen. Vilken värme. Tänk att man aldrig är nöjd, det är för varmt, kallt, blåsigt, regningt och för mycket snö
Då börjar första dagen på sista semesterveckan lida mot sitt slut. Det är fortfarande mycket jag vill hinna innan jobb, skola, dagis och alla aktiviteter drar i gång på allvar
2 personer (ca 5 spett)2 kyklingfilér½ dl matolja½ dl sötsursås1 msk tandorikryddasalt4-5 chillifrukter(trägrillspett)Blanda olja, sötsursås, tandorikrydda och salt i en plastpåse lägg ner filéerna och låt dra i kylskåp minst 8 timmar
grön sparris. 1smördeg (ca 250 g). 1mjuk getost t ex chevreau. 1ägg. 1sesamfrön1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Knipsa bort den grova änden av sparrisarna
Grilla Beer can chicken. På den senaste grillträffen med Kronfågel fick vi höra att årets hetast grilltrend, årets grillsnackis, kommer bli Spatchcock chicken
Enligt mig så ska det vara kolgrillat. Jag älskar att grilla och vi gör det året runt. Här kommer ett recept på en marinad som passar bra till fläskkött och kyckling