Men vi lagar mest lax då dottern inte tycker om någon annan fisk. Häll såsen över fisken. Ca 6 personer ( beroende hur mycket man äter. Gratinera i 25 minuter tills fisken är klar. Servera med potatis, kokta grönsaker Ca 6 personer
Värm varmluftsugnen till 165 grader och laxen klar på 35 minuter. Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
En av mina absoluta favoriträtter och mest uppskattade maträtter är denna. Det går att variera i mängder beroende på vad man har hemma och vad folk gillar så jag uppmanar er att göra er egen variant
Personligen tycker jag det känns lite läskigt med kött och fisk som fortfarande ser rå ut. Carpaccio på oxkött skulle jag nog kunna tänka mig att prova, men på kalv och olika fisksorter säger jag stopp för =)