Svamp

Svamp

  • 5 Recept
Rostad potatis- och blomkål med vitlöksstekt portabello och örtolja

Rostad potatis- och blomkål med vitlöksstekt portabello och örtolja

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Potatis och blomkål 600 gram potatis 0,5 st blomkål 1 klyfta(or) vitlök 1 msk olivolja 1 krm salt , efter smak 1 krm svartpeppar , efter smak 35 gram spenat Svamp 560 gram portabellosvamp , 2 förpackningar 2 klyfta(or) vitlök 4 msk olivolja 1 krm salt , efter smak Örtolja 0,5 kruka(or) gräslök 0,5 dl olivolja 2 tsk balsamvinäger , vit 1 krm salt , efter smak 1 krm svartpeppar , efter smak Köp receptet Näringsvärde Kcal