Sänk värmen och lägg i fisken. Ta upp fisken försiktigt och håll den varm under folie. Fördela fisken i 4 djupa tallrikar, häll över såsen och toppa med färska örter. 600 g fiskfilé. 1 Knorr fiskbuljongtärning
Pannera fiskfiléerna genom att vända dem hastigt i vetemjölet. Lägg i de pannerade fiskfiléerna när Milda slutat bubbla, då är stektemperaturen som bäst
Salta och peppra fisken. Blanda ingredienserna till täcket och fördela det över fisken. Skär fisken i 2 cm stora bitar och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat
Slå över matlagningsvin och vatten, tillsätt fiskbuljongtärning, låt koka i 5–10 minuter. Skär fisken i mindre bitar (2*2cm), tärna zucchinin grovt och strimla fänkål och tillsätt dem till grytan. 2 Knorr fiskbuljongtärning. 250 g vit fisk som torsk/gös
Slå över vatten och Milda Mat och tillsätt fiskbuljongen. Sätt ugnen på 175°C. Fräs fänkål, schalottenlök och vitlök i flytande Milda i en gryta i ca 1 minut
Veckans 5 2 diet recept är en riktigt omega 3 bomb. Makrill med tomatsås och rotfrukter. Smakar ljuvligt och är full av protein, vitaminer, mineraler och andra nyttigheter
Salta fisken lätt runt om. Fördela kräftröran över fisken. Baka fisken mitt i ugnen ca 15 minuter. Sås. Häll vatten, grädde och hummerfond i en kastrull, smula i buljongtärningen, koka upp, red av med maizena och smaka av med peppar
Som barn avskydde jag fisk. Ja fisken har gjort en helomvändning i Gourmetmorsans liv. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök