Den här ”yoghurten” är varken gjord på mjölk, innehåller laktos, är processerad eller är vit. Men konsistensen är den samma, och sättet man äter den på
De flesta har kommit tillbaka till sina arbetsplatser efter semestern, barn börjar på dagis igen efter sommaruppehållet, och skolbarnen återvänder till instängda klassrum efter det långa sommarlovet med sol och frisk luft
Lyft tillbakas biffarna och låt koka ihop lite, så länge du fixar tillbehören. Köttbullar och köttbullar, jag skulle väl snarast kalla dem köttbullsbiffar för av bekvämlighetsskäl, lättja och allmän motvilja att kladda med köttfärssmet, så formar jag dem med en matsked och gaffel till naggande goda små biffar
Håll det det halverade granatäpplet över en bunke och banka på baksidan av det med t ex en kavel för att få ut de läckra kärnorna (någon som har en bättre, mindre skvättig metod
Det här är en favorit från ett gammalt nr av Elle mat & vin. Så gott och så nyttigt. 4 portioner. 600 g laxfilé2 dl bulgur1 halv gurka1 näve coktailtomater2 avokado1 rödlök2 dl hackade färska kryddor (mynta, persilja och/eller koriander
Hej på er. Ja då var påskhelgen över och en ny jobbarvecka väntar. Helgen måste jag säga har varit riktigt bra med god mat, underbart väder och slutligen ett SM-guld i hockey
En heldag i Västerås och första seminariet på distanskursen avklarad. Skönt, men lite jobbigt också nu när man vet vilka uppgifter man har framför sig denna termin
Använd en tunn, vass kniv och lossa kakan runt sidorna om den sitter fastSätt sen tillbaka kanten på formenHäll den varma, ljumna (men INTE heta) chokladkolakrämen över den svala kakan
Förvara dem i frysen på bakplåtspapper och de håller sig där länge. Jag är beroende av lakrits. ) De här lakritsfudgen är helt utan nötter, så perfekt för alla nöt allergiker