1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 8 bitar) eller spänn fast ett bakplåtspapper på botten
¤¤ Petit four ¤¤Petits fours är franska och betyder små ugnar. Från början enbart avsedda som dessert men nu serveras de oftast till te eller kaffe på dagtid
Passade på att göra lite småkakor häromdagen, detta är ju en klassiker men så gott. ca 60 st200 g smör2 1/2 dl socker5 dl vetemjöl4 msk kakao1 tsk bakpulver1 msk vaniljsocker1 äggPensling och garnering
Hej. Va kul de ska bli med mello-finalen ikväll. Tycker de är ganska många bra låtar med i finalen i år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta
Leilas lemon curdTvätta tre citroner noga och torka. Koka upp citronsaft från två av citronerna samt rivet skal från alla tre, ihop med strösocker och smör
Mina föräldrar hade fiskaffär i Göteborg när jag växte upp, så det blev naturligt att äta stekt fisk och skaldjur med nybakat barkis (köpta i bageriet intill) på lördagarna efter affären stängt
Tweet Pin It Skriv ut. Pepparkaksdeg är jättenkelt att göra själv och det blir så himla mycket godare än färdig deg och vi tycker också att det är betydligt enklare att göra pepparkakor av en hemmagjord pepparkaksdeg än med en färdigköpt då den hemmagjorda håller ihop mycket bättre