Sponsrat samarbete med N. CK'S och Sukrin. Någon mer än jag som älskar ryttarkaka. För er som inte vet är det som en kladdkaka/brownie med ett toscatäcke av kokos
Såg att det efterfrågades lite recept via sociala medier på glutenfria kakor så jag tänkte därför bjuda på receptet på några av mina favoriter när det gäller glutenfria kakor
Här kommer receptet på den populära glutenfria silviakakan som jag bjöd på i söndags. Nu för tiden så känns det rätt så självklart att erbjuda ett glutenfritt alternativ när jag bjuder många gäster på fika
Inte som mormors, men nästan. Receptet hittade jag på en Sköna hem-blogg "Hemma med Helena Lyth". Jag valde dock att hoppa över momentet att doppa kringlorna i socker, för det gjorde inte mormor med sina rågkringlor
Kokbok nästan gratis. Jag fick mail från min redaktör Lindsey i New York häromdagen. Där berättade hon att BookBub nu har rea på min och Annika Dahlqvists E-version av Low Carb High Fat Cooking for Healthy Aging
Det här är ett jätte bra recept på pajdegDet här behöver du210 gr mjölmix (lailas glutenfria använde jag)om du inte har våg så skall du ta 3½ dl1 tsk salt150 gr smör2 msk kallt vattenGör så här
Kola macarons med Vanilj. Macarons. -100 gram skållade mandlar (mal gärna lite extra). -110 gram äggvita (ca 3 äggvitor) som har stått framme i rumstemperatur ett dygn, täckt med plastfolie
Mät upp maizena, bakpulver och ost. Blanda samman med matfettet och tillsätt ägg och paprikapulver. Klicka ut 20 bollar på en papperstäckt plåt och grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter