Jag har ett riktigt gammalt recept i mina gömmor som jag inte visat för er. För herrans massa år sen kokade jag denna kiwimarmelad, rent improvisatoriskt och den blev sådär galet god så den tog verkligen slut i ett nafs
Så himla goda bullar och kan vara de godaste jag har bakat. Blev lite wienerbrödkänsla och smaken av vanilj och apelsin med mandel på toppen blev superduper gott
Vi testade en ny slags jordgubbspaj häromdagen som kallas "Krämig jordgubbspaj". Jag är lite mer för vanliga pajer med smuldeg och vaniljsås men vissa kan nog tycka den här är jättegod
Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde
Bara måste dela med mig av detta recept. Sökte lite efter nya efterrätter till i helgen som var då vi skulle ha över lite folk och hittade detta recept hos Jenny
Något som jag märker är poppis här på bloggen är kladdkakor, och det är ju inte så konstigt. Vem älskar inte något som är chokladigt, kladdigt och gott, och som dessutom går att variera så man kan få den precis med de smaker som man gillar