Låt köttet vila innan servering, stek då sidfläsk och purjolöken krispigt. Servera med potatismos i botten, fortsätt med köttbiten, toppa med sås och stekt sidfläsk och purjolök
Bryn köttet i lite smör i en stekpanna tills det får fin färg. Lägg över köttet i en gryta. Häll på vatten, buljong, vitlök, ingefära och övriga kryddor och låt puttra ca 45 minuter tills köttet är mört
God morgon. Soppa fick ni som inspiration igår så idag bjuder jag på ett smarrigt tillbehör till det. V får alltid mjuka tortillabröd över när vi äter tacos så då passar ju det här att göra
Det här var verkligen smaskens. 200 g svamp (champinjoner, trattkantareller, blandsvamp eller vad du har hemma)1 gul lök, finhackad3 msk mjölsmör till stekning3 lövbiffsskivor2 dl grädde3 msk viltfond + 1 dl vatten (eventuellt mer, efter smak)tryffeloja, 1 tsk (kan uteslutas)pasta för 4 personerStrimla lövbiffen och stek upp snabbt på hög värme, salta peppra och lägg åt sidan
Ta upp köttet efter 1-2 minuter, koka nudlar enligt anvisning på förpackningen. Skiva squashen och dela i små bitar, strimla paprika, hacka rödlök grovt och chili fint
Vänd köttbiten efter halva tillagningstiden så att du får en jämn färg runtom. Lägg köttet på ett ugnssäkert fat och ställ in i ugn och låt tillagas i 30 minuter
Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
En smidig och väldigt lättlagad vardagsfavorit i nya kläder bjuder vi på i vårt kök idag, den kräver inte många ingredienser och på tallriken landar en nyttig och kanongod snabbmiddag